Кримські татари оголосили голодування біля Кабміну

1
«Ми тут стоїмо вже близько тижня, і на нас ніхто не звертає жодної уваги», - розповів представник громадської організації «Авдет» Наріман Потелов.
15.05.2009
Оцініть статтю: 
(215 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Представники громадської організації «Авдет», які близько тижня пікетують будівлю Кабінету міністрів, сьогодні, 15 травня, оголосили голодування. До настільки рішучих дій їх спонукала бездіяльність Кабінету міністрів України у вирішенні питання виділення землі кримським татарам.

«Ми тут стоїмо вже близько тижня, і на нас ніхто не звертає жодної уваги», - розповів кореспондентові УНІАН представник громадської організації «Авдет» Наріман Потелов. За його словами, сьогодні відповідну заяву кримських татар було передано і зареєстровано в Секретаріаті уряду.

Представник кримських татар також повідомив, що робоча група на чолі з міністром охорони навколишнього середовища Георгієм Філіпчуком відвідувала Крим за дорученням прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко. «Проте жодних рішень не було ухвалено», - сказав Н.Потелов.

За його словами, активісти організації мають намір продовжувати голодування доти, поки не буде врегульовано земельне питання для кримських татар.

Про те, що пікетники налаштовані дуже рішуче, говорять масивні сумки, рюкзаки і гумові туристичні коврики, з якими вони прийшли мітингувати на вул. Грушевського, пише Новий Регіон.

«Ми сподіваємося, що ви зрозумієте нас, як Жінка, як Мати, як Патріот своєї Країни, на плечі якої Всевишнім покладена відповідальність за Долю України»,- говориться у зверненні мітингуючих на адресу глави уряду.

За матеріалами УНІАН, Новий Регіон

Посилання на тему:

Потрібний закон про відновлення прав депортованих

Кримські татари просять допомоги у Барака Обами

Дім для кримських татар усе ще не гостинний

МВС обіцяє не відбирати у кримських татар незаконно захоплені землі

Ситуацію на Балаклавській вивчає комісія Секретаріату Президента

Кримські тартари пікетували Представництво Президента в Криму

Погляд «Аль-Джазіри» на проблему кримських татар

Відкрите звернення народів Криму до світової громадськості

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.