В Києві пройде мітинг солідарності з народом Палестини

1
Багатотисячні демонстрації протесту проти вбивства мирних жителів у Палестині проходять у ці дні в багатьох містах Європи, США та у всіх мусульманських країнах.
09.01.2009
Оцініть статтю: 
(179 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

В п'ятницю 9 січня, у Києві перед будинком представництва ООН пройде акція солідарності з народом Палестини, повідомили редакції сайту Іслам для всіх члени організаційного комітету акції.

Всі кому небайдужі страждання населення сектора Газа, хто не згодний і не може миритися з нелюдськими діями ізраїльської армії, можуть виразити свій протест у п'ятницю о10:00 за адресою: вул. Кловський Спуск, 1. (метро «Арсенальна»).

Багатотисячні демонстрації протесту проти вбивства мирних жителів у Палестині проходять у ці дні в багатьох містах Європи, США і у всіх мусульманських країнах.

Пророк Мухаммад (мир йому і благословення) говорив: «Якщо бачиш несправедливість - повинен зупинити її дією, якщо не можеш дією, то хоча б словом, якщо ж і словом не можеш, то в серце своєму не мирися з несправедливістю».

Організатори акції закликають усіх, кому небайдуже горе батьків і матерів, сльози дітей і смерть палестинців, прийти на акцію, виразивши протест проти дій ізраїльського уряду.

Також організатори просять не бути байдужими до даного повідомлення і повідомити про акцію всім своїм близьким і знайомим, які змогли б взяти участь.

За матеріалами Іслам для всіх

Посилання на тему:

П'ятнична проповідь на підтримку Газа

В Секторі Газа поранена громадянка України і її дитина

В новорічну ніч мусульмани України молилися за жителів Сектора Газа

Звернення мусульман України у зв’язку з бомбуванням Сектору Газа

В Україні виступили з осудом масованого бомбардування Сектору Газа

Бойню в Газі повинен розбирати міжнародний трибунал

Російський політолог: Боротьба палестинців - це боротьба за пріоритет цінностей християнства й ісламу над новим типом фінансового матеріалізму і фашизму

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.