ДУМУ «Умма» вітає мусульман із початком Священного місяця Рамадан

1
Муфтій ДУМУ «Умма» Саід Ісмагілов
20.08.2009
Оцініть статтю: 
(113 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Духовне управління мусульман України «Умма» щиро вітає мусульман України і всього світу з настанням Священного місяця Рамадан і початком посту. Про це повідомляється у блозі ДУМУ «Умма» на WorldPress.com.

Нагадаємо, що Рада Духовних управлінь і центрів мусульман України оголосила п'ятницю, 21 серпня, першим днем Священного місяця Рамадан в Україні.

Всевишній Аллах наказав мусульманам у Священному Корані: «О ви, які увірували! Приписано вам піст, так само, як це було приписано тим, хто жив до вас,- можливо, ви станете богобоязливими» (Коран, 2:183).

Дотримання посту протягом місяця Рамадан, здійснення добрих справ, прощення і співчуття, допомога нужденним, винагороджуються Всевишнім Аллахом у цей місяць багатократно і дають мусульманинові очищення і відновлення.

«Нехай Всевишній Аллах прийме наш піст, наші молитви, дасть нам духовних сил і в цей Благословенний місяць, об'єднає наші серця узами любові і братерства! Щиро бажаю всім мусульманам України і усього світу - миру, милості Всевишнього Аллаха, міцного здоров'я, сімейного щастя і успіхів у всіх благих починаннях», - з такими побажаннями і добрими молитвами звертається до мусульман Муфтій ДУМУ «Умма» Саід Ісмагілов.

Нагадаємо, що ДУМУ «Умма», яке почало свою діяльність 11 вересня 2008 року, є добровільним об'єднанням релігійних громад мусульман України, і створене з метою координації дій для забезпечення необхідних умов для сповідування і поширення вчення ісламу сунітського тлумачення.

До складу «Умми» входять мусульманські релігійні громади з понад десяти обласних центрів країни. Діяльність Духовного управлінн поширюється на всю територію України.

За матеріалами блогу ДУМУ «Умма»

Посилання на тему:

Українські мусульмани цього року зустрінуть Рамадан 21 серпня

Мусульмани хочуть бачити Україну сильною незалежною державою. Інтерв’ю з головою ДУМУ «Умма» С. Ісмагіловим

Нехай серед вас буде “Умма”

Перша мусульманська газета українською мовою виходитиме у Києві

Іслам тільки у колективі

В Україні зареєстровано нове Духовне управління мусульман “Умма”

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.