Гардероб Тимошенко поповнився скромним мусульманським вбранням

1
Юлія Тимошенко по приїзду в Лівію
26.05.2009
Оцініть статтю: 
(164 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Лівійський лідер Муаммар Каддафі підніс прем'єр-міністрові України Юлії Тимошенко традиційне вбрання своїх співвітчизниць.

У свою чергу глава українського уряду подарувала М.Каддафі шаблю, щоб, як сказала Ю.Тимошенко, він «був сильнішим у боротьбі за мир і процвітання Африки».

У вівторок на брифінгу в Тріполі за підсумками дводенного візиту у Лівію вона підкреслила, що М. Каддафі є «лідером світового масштабу», повідомляє Іслам для всіх з посиланням на ІНТЕРФАКС.

На два дні Юлії Тимошенко довелося відмовитися від кокетливих суконь - для поїздки в цю мусульманську країну прем'єрові пошили спеціальне вбрання, пише IslamNews.

Закривати повністю голову Тимошенко не стала, але довжина спідниці значно збільшилася. Над дизайном вбрання працювала відомий український модельєр Айна Гасе. Свої ескізи вона створювала, враховуючи ісламські традиції у жіночому костюмі - одяг повинний бути максимально закритим, неяскравим і некричущим. І праця дизайнера не була марною. Своєю роботою вона задоволена.

- Костюм вийшов абсолютно не нудний, жіночний і дуже в стилі Юлії Володимирівни, - розповіла модельєр в інтерв'ю «Комсомольській правді» і додала деталі: - Сукню Тимошенко шили із щільного шовку молочних кольорів. Особливу увагу приділили довжині спідниці, яка виходить за рамки європейських стандартів. Прикраси до плаття не передбачалися.

Під час сьогоднішнього візиту в Лівію Україна розраховує одержати замовлення від лівійської сторони на літаки, вертольоти і бронетехніку. Крім того, українські нафто- і газодобувні компанії давно розраховують на на лівійські нафтогазові родовища і мріють отримати преференції для участі у проектах на території цієї держави.

За матеріалами Іслам для всіх, IslamNews

Посилання на тему:

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко перебуває з офіційним візитом у Лівії

Україну з державним візитом відвідав Муаммар Каддафі

Лівія хоче вирощувати хліб на території України

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.