Ісламський портал відзначає досягнення мусульман

1
Близько 200 осіб молилися за мир та благополуччя на території Криму.
1
Захід дозволить привернути увагу до видатних досягнень, що вплинули на життя людей у 2009 році.
1
1
28.12.2009
Оцініть статтю: 
(305 оцінки)
Теги: 
oksana
Зображення користувача oksana.

Один з провідних ісламських порталів IslamOnline.net почав щорічний конкурс, у якому будуть відзначені досягнення у служінні людству тих, хто в кращу сторону змінив життя людей у 2009 році.

«Конкурс «Зірки IOL» (IOL Stars of Year 2009) дає можливість мусульманам і немусульманам об'єднатися на благо людства», - сказав редактор IOL Камал Бадр.

Захід дозволить привернути увагу до видатних досягнень, що вплинули на життя людей цього року. «Конкурс об'єднає людей, мусульман і немусульман, що мають особливі заслуги у справі служіння людству», -говорить Бадр.

Здобувачі звання переможців висуваються аудиторією порталу у різних сферах, таких як добровольча діяльність, освіта, ісламський заклик, мистецтво, спорт, захист прав людини.

«Цього року наша аудиторія відіграватиме головну роль у відборі кандидатів і голосуванні, яке визначить переможців конкурсу «Зірки IOL-2009», - розповідає співробітник інтерактивного департаменту IOL Ранія Рагаї.

Переможці змагання одержать сертифікати, що відзначать їхні видатні досягнення у 2009 році, передає «Іслам для всіх».

Крім того, вони будуть мати можливість поспілкуватися з читачами порталу у серії «живих» діалогів і радіопередач, розповісти про свої досягнення і проблеми, з якими вони зіткнулися на шляху до успіху.

Співпраця з немусульманами

Особливе місце у конкурсі відводиться немусульманським діячам, які успішно взаємодіяли з мусульманськими громадами у минулому році.

«Будучи впевненими, що немусульмани працюють пліч о пліч з мусульманами на благо всього людства, цього року організатори приділили особливу увагу немусульманам, які заслужили визнання своїм інтересом до ісламу й мусульман, а також успішною співпрацею з мусульманськими громадами».

Конкурс є ще одним кроком IOL до налагодження взаємодії зі своєю аудиторією у всьому світі.

Портал IslamOnline.net був організований у жовтні 1999 року як перший інтерактивний веб-сайт, що докладно розповідає про іслам і мусульманський світ, і показує світ очами мусульман.

Публікуючи різні матеріали на арабській і англійській мовах і маючи своїх співробітників по всьому світі, IslamOnline.net швидко завоював місце одного з найпопулярніших ісламських веб-сайтів у світі.

За матеріалами «Іслам для всіх»

Посилання на тему:

В Інтернеті відкрилася мусульманська соціальна мережа

Відкрився новий кримськотатарський сайт «Алем-і Меденіє»

Запущено першу в світі систему Інтернет-пошуку для мусульман

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.