Голова МЗС Британії: Ми пишаємося своїм мусульманським співтовариством

1
Жінка може стати в руках недоброзичливців ідеальним знаряддям для підриву моральної чистоти, морального духу і єдності суспільства.
1
Міністр закордонних справ Великобританії Девід Мілібенд
1
1
1
14.10.2009
Оцініть статтю: 
(480 оцінки)
oksana
Зображення користувача oksana.

Британський міністр закордонних справ Девід Мілібенд похвалив мусульман країни за внесок у розвиток і прогрес Об'єднаного Королівства і заявив, що Великобританія пишається досягненнями співтовариства. Виступаючи на урочистому прийомі, Мілібенд заявив, що послідовники Ісламу вносять позитивні зміни у життя британського суспільства різними способами, передає Іслам.ру з посиланням на «APP».

Міністр повідомив, що в рамках британської зовнішньої політики уряд рекомендував направляти мусульманські делегації у різні країни ісламського світу, щоб розповісти там, як у британському суспільстві люди різних вір і національностей уживаются разом і користуються свободою віросповідання і самовираження.

Міністр внутрішніх справ Алан Джонсон, у свою чергу, закликав усі співтовариства до співробітництва, особливо мусульманське співтовариство, щоб спільно боротися із загрозою екстремізму. Джонсон сказав, що британський уряд знає про побоювання в ісламському середовищі з приводу заходів, які вживає влада для боротьби з екстремістами. За словами міністра, уряд займеться врегулюванням цієї проблеми.

Третім виступаючим на прийомі був міністр у справах співтовариств і місцевих органів влади Джон Денхем. Він сказав, що британський уряд має намір побудувати сильне і згуртоване суспільство у країні.

За матеріалами Іслам.ру

Посилання на тему:

Мер Лондона закликав британців попоститися у Рамадан

В уніформі британських поліцейських з'явився хіджаб

Британських християн обурив дитячий комікс про хіджаб

Штаб-квартиру Бі-бі-сі пікетують за відмову демонструвати благодійний ролик про Газу

Британські мусульмани протестують проти жінок-імамів

Англійський уряд хоче випустити мусульманські облігації

Нужденні діти Британії отримають допомогу від місцевих мечетей

Британські мечеті стають центрами протистояння екстремізму

Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь
Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.